Tentenverhuur en verhuur van piramidetenten
& pagodetenten in Grobbendonk, Antwerpen.

 

Al'Okkee Tentenverhuur in Bouwel, Grobbendonk

Al’Okkee tentenverhuur gevestigd te Grobbendonk in de provincie Antwerpen is gespecialiseerd in verhuur van luxe pagodetenten en feesttenten, geschikt voor diverse doeleinden. Voor elk feest werken wij een tentenconcept naar uw wensen uit. Ook voor de aankoop van feesttenten bent u bij ons aan het juiste adres.De échte blikvanger op uw evenement: mooie luxe-pagodetenten met een zeer strak en uniek design. Van BBQ’s, tuinfeesten, communiefeesten, huwelijken tot opendeurdagen, bedrijfsfeesten, festivals, …Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie!

Wij beschikken over alle tentbenodigdheden, tentenvloeren en decoraties om uw feest tot een succes maken: vloer, verwarming, verlichting, tafels, stoelen, wandbekleding, …

 

Totaalpakket is eveneens mogelijk: van louter de levering en plaatsing van tent tot de volledige organisatie van uw feest of event: u bepaalt welke rol Al’Okkee voor uw evenement kan spelen!
 
Graag meer informatie omtrent de verhuur van onze pagodetenten en feesttenten in regio Antwerpen en Herentals? Neem dan zeker eens een kijkje op onze website en contacteer ons vrijblijvend met al uw vragen!